Bedemand Gentofte – Vi hjælper med alt det praktiske

Den Sidste Rejses bedemænd i Gentofte og omegn bistår ved begravelser og bisættelser, så der kan blive sagt et ordentligt og mindeværdigt farvel. Du kan ringe til en bedemand hos begravelsesforretningen Den Sidste Rejse på telefon 3526 2919 – vi besvarer telefonen hele døgnet, alle ugens dage.

Opgaver, vi løser som bedemænd i Gentofte

Som din bedemand i Gentofte hjælper vi med de praktiske opgaver i forbindelse med dødsfald. Vi har godt kendskab til byens kirker og godt samarbejde med byens præster.
Vi tilbyder blandt andet at løse følgende opgaver:

  • Anmeldelse af dødsfaldet til myndighederne
  • Transport af urne og kiste
  • Fremskaffelse af dødsattest
  • Kontakt til kirke og præst
  • Iklædning og ilægning af afdøde
  • Blomsterbestilling
  • Ansøgning om tilskud og begravelseshjælp

Bedemændene hos Den Sidste Rejse

Bedemændene Solvejg Ritzau og Frank Rasmussen står klar til at træde til, når du har brug for omsorgsfuld og nærværende begravelseshjælp. Vi har stor forståelse for, at I som efterladte står i en svær situation, som kræver både indlevelse og empati. For os er det betydningsfuldt at kunne give de efterladte muligheden for at tage en mindeværdig sidste afsked.

En personlig begravelse eller bisættelser

Vi har forståelse for jeres behov og ønsker, og vi ved, hvor meget det sidste farvel betyder for jer. Derfor kan vi vejlede jer i de mange valg og spørgsmål, der måtte være, så ceremonien bliver i overensstemmelse med både jeres og afdødes ønsker, uanset om det er en bisættelse eller en begravelse.

Vores erfaring som bedemænd har lært os at:

  • En personlig afsked og proces gør det nemmere at leve videre bagefter
  • Berøring med livets yderpunkter kan berige vores liv
  • Ligesom en god jordemoder er vigtig for en fødsel, så er en god bedemand vigtig for en ordentlig afsked

Tryg afsked til rimelige priser

Hos os er du i trygge hænder, når du står og mangler god begravelsesservice til fornuftige priser. Vi hjælper dig og dine nærmeste trygt gennem processen i en svær tid. Vi sætter ære i at bistå med at planlægge en smuk og mindeværdig afsked i tråd med familiens og afdødes ønsker. Priserne på vores begravelsesservice varierer i forhold til den individuelle begravelse eller bisættelse, der alle er vidt forskellige. Læs mere om, hvad en begravelse koster, og se priseksempler under ’Økonomi’.

Kontakt bedemændene hos Den Sidste Rejse 

Ring til os på 3526 2919 – vi tager telefonen døgnet rundt, alle ugens dage. Du kan se vores øvrige kontaktmuligheder og bemandingstid i forretningen her
Vi er en begravelsesforretning, der servicerer hele hovedstadsområdet.

Du er altid velkommen til at kontakte os
– telefonen er døgnåben

Ring på 35262919
Mail: info@densidsterejse.dk