Bedemand Frederiksberg med professionel og omsorgsfuld hjælp

Vi er din bedemand på Frederiksberg, der hjælper i en svær tid. Vi ved, hvor vigtigt det er at sørge for en afsked, der tager hensyn til både de efterladte og afdødes ønsker. Som din bedemand på Frederiksberg bestræber vi os på at gøre afskeden så smuk og enkel som muligt.

Vores bedemand på Frederiksberg varetager følgende opgaver

Vi ser det som en naturlig del af vores arbejde at bistå i forbindelse med alle de mange praktiske opgaver, der er forbundet med et dødsfald. Vi har blandt andet mulighed for at hjælpe med følgende opgaver:

  • Afhentning af dødsattest
  • Anmeldelse af dødsfaldet til myndighederne
  • Varetagelse af kontakt til præst og kirke
  • Iklædning og ilæggelse af afdøde i kiste
  • Transport af kiste samt urne
  • Bestilling af blomster
  • Ansøgning om begravelseshjælp m.m.

Tid, nærvær, tillid, professionalisme

Vi har defineret en række værdier for vores arbejde, som vi bestræber os på at efterleve. Det er værdier som: Tid, nærvær og empati, tillid til og ydmyghed omkring din oplevelse og behov, omsorg og blik for detaljen samt professionalisme, overblik og respekt.

Vi tror på, at vi med dette etiske kodeks har de bedste forudsætninger for at sørge for en god oplevelse i en svær tid.

Solvejg og Frank – dine bedemænd også på Frederiksberg

Hos Begravelsesforretningen Den Sidste Rejse møder du Solvejg Ritzau og Frank Rasmussen. Solvejg og Frank arbejder som bedemænd ud fra den overbevisning, at:

  • En personlig afsked med afdøde giver de bedste forudsætninger for at leve godt videre bagefter
  • En berøring med livets yderpunkter kan berige vores liv
  • Ligesom en god jordemoder er vigtig ved en fødsel, så er en god bedemand vigtig for at kunne tage en ordentlig afsked med livet.

Få den mindeværdige afsked I ønsker

Vores begravelsesforretning har stor erfaring med at planlægge begravelser og bisættelser, og vi hjælper dig med de spørgsmål, du måtte have, i forhold til det, der er vigtigt at tage stilling til. Solvejg og Frank har fokus på at tilrettelægge en mindeværdig afsked, der indebærer nærvær, empati og respekt for jeres behov og ønsker.

Kompetent og omsorgsfuld rådgivning

Når du kontakter Den Sidste Rejse, møder du en professionel bedemand, der omsorgsfuldt hjælper dig med at håndtere alt det praktiske, og som samtidig er opmærksom på detaljerne. Vi vejleder dig om de forskellige muligheder i forbindelse med begravelsen og giver dig den betænkningstid, du behøver. Sammen med dig planlægger vi den sidste afsked, som du gerne vil have den.

Kontakt vores begravelsesforretning

Hos Den Sidste Rejse har vi et godt kendskab til både kirker og kapeller på Frederiksberg. Du kan derfor roligt kontakte os, hvis afdøde skal begraves eller bisættes i nærområdet.

Ring til os på telefonnummer 3526 2919 – vi svarer telefonen døgnet rundt, alle ugens dage.

Den Sidste Rejse

Du er altid velkommen til at kontakte os
– telefonen er døgnåben

Ring på 35262919
Mail: info@densidsterejse.dk

Vores kunder giver os 4,7 på Trustpilot