Hvad koster det?

Udgifterne til en begravelse varierer alt efter, hvilke ønsker I som familie har, men uanset hvordan begravelsen skal foregå, er der en række udgifter, som skal dækkes.

Vi sætter en stor ære i at hjælpe jer med at finde ud af lige præcis, hvordan I ønsker jeres afsked skal være. Og ved samtalen med os vil vi råde og vejlede jer omkring alle de muligheder, der er og om de forskellige priser. I vil altid få et prisoverslag efter første samtale.

Her er nogle priseksempler:

En almindelig hvid kiste til kremering inkl/polstring 6.570 kr.
Urne (økologisk) mange valgmuligheder    895 kr.
Ilægning i kiste (2 mand) 1.550 kr.
Rustvognskørsel indenfor 20 km. fra 1.650 kr.
Miljø og hygiejnetillæg    550 kr.
Honorar 5.050 kr.

Priserne er inkl. moms

I betaler naturligvis kun for det, I ønsker hjælp til. Vil I selv ordne alle de papirmæssige og logistiske opgave, skal I selvfølgelig ikke betale os honorar for det.

Er afdøde ikke medlem af folkekirken, hjælper vi gerne med tilrettelæggelse af ceremonien, uanset om den skal foregår fra et kapel, i eget hjem eller et andet sted, afdøde havde tilknytning til – og det koster ikke ekstra.

Ring til os, og få nærmere oplysninger om lige den situation, I står i.

“Familien vælger som udgangspunkt, hvilke leverandører, der skal levere eksempelvis gravsten, blomster, avisannoncer eller lignende. Formidler vi leverancen, modtager vi ofte – men ikke altid – en provision fra leverandøren for at formidle aftalen, og for at overtage betalingsrisikoen.”

Du er altid velkommen til at kontakte os
– telefonen er døgnåben

Ring på 35262919
Mail: info@densidsterejse.dk

Vores kunder giver os 4,7 på Trustpilot