Egen begravelse

Egen begravelse

Vi oplever tit at sidde med efterladte, der ikke ved, hvad afdøde gjorde sig af tanker om begravelsen. Det kan være meget frustrerende, især fordi de fleste gerne vil planlægge en afsked i afdødes ånd. Derfor anbefaler vi altid, at du udfylder en ”sidste vilje”. Dette er både en fordel for dig selv, hvis du har særlige ønsker. Men også for de efterladte giver en udfyldt sidste vilje ro til planlægning af det sidste farvel.

Flere planlægger egen begravelse

Det bliver mere og mere almindeligt at forberede sin egen begravelse eller bisættelse. Hvor det tidligere, var noget, de efterladte tog sig af, vælger flere og flere i dag at tage stilling selv.
Når du planlægger din egen begravelse, plejer vi at anbefale, at du tager hensyn til dine efterladtes ønsker til afskeden. De kan sagtens have en holdning til begravelsen og valg af gravsted. Det er deres farvel og dem, der skal leve videre med minderne. Derfor kan det være en god idé at planlægge din egen begravelse sammen med dem. Og vi ved godt, det er en svær samtale, men de fleste finder det befriende, når den er taget.

Flere forskellige muligheder

Udover de traditionelle former for begravelse på kirkegården, findes der også andre muligheder. Man kan fx få placeret sin urne i et såkaldt kolumbarium fx på Bispebjerg Kirkegård.
Men du kan også få spredt din aske over havet, ligesom du kan blive begravet i skoven, en såkaldt skovbegravelse. Vi hjælper med at finde frem til det, der føles rigtigt for dig og dine pårørende.
Vi hjælper med planlægning af egen begravelse
Har du gjort dig nogle tanker om din egen begravelse eller bisættelse, som du gerne vil have drøftet og have på plads, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.
Vi udleverer pjecen “Mine sidste ønsker”, og vi hjælper gerne med udfyldelse af pjecen.

Egen begravelse

Du er altid velkommen til at kontakte os
– telefonen er døgnåben

Ring på 35262919
Mail: info@densidsterejse.dk

Vores kunder giver os 4,7 på Trustpilot