Har du mistet barn

Det er svært at miste, og det er især svært at miste et barn.

Solvejg har i mange år fungeret som daglig leder af Landsforeningen Spædbarnsdød (nu Forældre og Sorg). I vores daglige arbejde som bedemænd, har vi mødt mange forældrepar, der har mistet deres barn. Uanset alder føles det meningsløst at miste sit barn.
Søskende bliver pludselig konfronteret med døden på et tidspunkt af deres liv, hvor de skulle leve en sorgløs barndom. Det stiller ekstra krav til jer som forældre. I skal, oven i jeres egen sorg, også skal kunne tackle børnenes sorg og savn.

Midt i sorgen skal I også tage stilling til begravelse eller bisættelse af jeres barn. For mange er den første tanke bare at flygte fra det hele, dernæst at få det overstået. Men erfaring har vist, at det er meget vigtigt at tage aktivt del i forberedelserne til begravelsen af sit barn. Det er vigtigt, at den sidste afsked med barnet rummer nogle smukke og gode minder. Selv midt i det forfærdelige og sørgelige, der er sket.

Vi kommer gerne hjem til jer og hjælper jer med at planlægge og arrangere begravelsen eller bisættelsen af jeres barn.

Har I mistet et større barn eller et ungt menneske, kan I kontakte Forældreforeningen “Vi har mistet et barn” eller Forældre og Sorg
Har I mistet et spædbarn, er der god hjælp og støtte at hente hos Forældre og Sorg

Har du mistet barn

Du er altid velkommen til at kontakte os
– telefonen er døgnåben

Ring på 35262919
Mail: info@densidsterejse.dk

Vores kunder giver os 4,7 på Trustpilot