Bedemand København

Bedemand København

Har du brug for en bedemand i København, er du velkommen til at kontakte bedemand Solvejg Ritzau, Frank Rasmussen eller Lene Barsøe.

Vores bedemandsforretning Den Sidste Rejse har kontor på Østerbro, men vi arbejder som bedemænd i hele Københavnsområdet og er godt kendt med kirker, kapeller og præster i København, Gentofte, Hellerup og Charlottenlund. Du kan ringe til os døgnet rundt, på telefon 35 26 29 19.

Vores opgave som bedemand

Vores fornemste opgave som bedemænd er at hjælpe dig som pårørende med at finde frem til, hvilke ønsker og behov I har til, hvordan højtideligheden skal forme sig, alt selvfølgelig med respekt for afdødes eventuelle egne ønsker. Vores erfaring er, at det er vigtigt, at familien bliver informeret om alle de muligheder, der er, og derefter får den nødvendige tid og ro til at beslutte sig for, hvordan lige netop jeres afsked skal forme sig. Herudover ordner vi selvfølgelig alle de mange praktiske opgaver der er omkring en bisættelse/begravelse. Læs mere herom under bedemandens opgaver.

Vi vil gøre vores allerbedste for at din afsked med et kært menneske kommer til at foregå helt i overensstemmelse med dine og afdødes ønsker. Vi har følgende værdier og kodeord for vores arbejde:

  • Tid
  • Nærvær og empati
  • Tillid til og ydmyghed overfor netop jeres oplevelse og behov
  • Omsorg for detaljen
  • Professionalisme, overblik og respekt

Læs mere om vores opgaver her

Begravelsesforretningen Den sidste Rejse

Den Sidste Rejse består af bedemand Solvejg Ritzau og bedemand Lene Barsøe. Som bedemænd tror vi på, at:

  • En god og ordentlig afsked gør det nemmere at leve videre bagefter
  • Berøring med livets yderpunkter kan berige vores liv
  • Ligesom en god jordemoder er vigtig for en fødsel, så er en god bedemand vigtig for en god afsked

Kontakt bedemanden Den Sidste Rejse i København

Kontakt bedemanden Den Sidste Rejse på telefon 35 26 29 19 døgnet rundt. Vi dækker hele København, herunder Østerbro, Gentofte og Hellerup.

Du er altid velkommen til at kontakte os
– telefonen er døgnåben

Ring på 35262919
Mail: info@densidsterejse.dk

Vores kunder giver os 4,7 på Trustpilot